dilluns, 7 de desembre del 2009

Avui faig 5 anys


Ja fa quasi un any que no escrivim res al Blog de la Claudia...i ens en hauriem de fer vergonya.

En aquest llargíssim temps la Claudia ha crescut molt, i cap al mes d'Abril va patir el trencament de la seva cama quan disfrutava de la festa del seu amic Iñigo al Divercastillo....mala pata!!!! ho va passar molt malament però ja està oblidat...





Al mes de Juliol varem tornar com l'any 2008 a Bèlgica, on el Polete correria de nou la cursa de Motocross Masterkids...va estar molt be, però potser no tant com l'any anterior....va ploure molt, i ens vam quedar apartats dels amics Robert i Braqué...





I al mes de Setembre vaig començar P5!!!! ja comença a semblar una altra cosa això d'anar a escola!!!
Avui la Claudia ha fet finalment 5 anys, i els seus pares l'han dut al Parc Zoològic de Barcelona. I es que a la Claudia li agraden molt els animals, cada cop mes....acabarà essent biòloga com el pare?

El Pol s'ha encarregat de fer les fotos, i s'ha de dir que ho fa molt be. Amb una mica de temps, farà millor feina que el seu pare.

La Claudia ho ha passat molt be. Potser el que mes li ha agradat és el show dels dofins...estava molt emocionada veient l'evolució dels joves animals del zoologic de Barcelona.

Al Pol també l'apasionen els dofins...i està boig per poder tocar-los i nedar amb ells...es un bon somni...

Hem dinat al Zoo, i per la tarda hem acabat de fer la ronda de visites que ens mancàven.

El dia ha estat força calurós per les dates, i es rondàven els 20ºC, amb un bon sol tot el matí...

Quan hem acabat del Zoo, hem anat al Toys R US, on la Claudia s'ha triat un juguet per celebrar l'aniversari. Ha escollit un cotxet de Nenuco, i una muda de roba per la seva estimada Berta.

En arribar a casa hem sopat i fet el tradicional pastís, perquè pugués bufar l'espelma de la Winny The Poo, que ella mateixa s'havia triat dies enrera.

Ara ja dorm, cansadeta, recuperant forçes per muntar demà l'arbre de Nadal.

Be, espero no trigar tant temps en fer de nou una entrada en el Blog de la nostra estimada Claudia.

Una forta abraçada;

Roger

2 comentarios on "Avui faig 5 anys"

Anònim ha dit...

moltissimes felicitats per la clàudia, ara ja si és una "nena grande".agraïr la feina tant fen feta del teu relleu en "polreporter ".
fins aviat , petons desde porqueres.

Anònim ha dit...

es una inutil

 

Hola; soc la Claudia Prats Masso Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez